Classic High 30, 140x200x30cm, 5 zónás zsákrugós,hideg hab, Új matrac, ingyen kiszállítás

146,457 Ft

CLH_30

140x200x30cm


Ceasar High 30

Garancia: 10 év

Súlyhatár: 140kg.

Keménységi érték: 7/10 

Új termék gyári csomagolásban!

Minőségi magyar gyártmány 10 év gyári garanciával!

140x200x30cm


Ceasar High 30

Garancia: 10 év

Súlyhatár: 140kg.

Keménységi érték: 7/10 Réteg szerkezet:6 cm R3638 zöld antibakteriális hideghab

6 cm VH3040 fehér komforthab

0,5 cm tűsnemez

12 cm táskarugó

0,5 cm tűsnemez

6 cm VH3040 fehér komforthab

Magassága 30 cm, tetején lágy antibakteriális hideghab réteget helyeztünk el, formavágással.

5 zónás, antibakteriális hideghabbal megalkotott, zsákrugós matrac!

Rendkívül magas rugalmasságot és kényelemet biztosít.

A pontrugalmas táskarugós matrac a hagyományos bonell rugós matrac továbbfejlesztett változata. A rugók külön zsákokban vannak elhelyezve, így a mozgás közbeni áthullámzásnak minimális az érzete, ezért pontrugalmas.

Egyoldalas használat javasolt.

5 zónás, antibakteriális hideghabbal megalkotott, zsákrugós matrac! Rendkívül magas rugalmasságot és kényelemet biztosít.

A rugók felveszik a fekvő ember testformáját, a zónák segítségével igazodva a kiálló testrészekhez.Kiváló minőség elérhető áron.

 

 Biztonságos csomagolás.

 Ingyenes házhoz szállítás az egész ország területén!

A képek illusztrációk.

Szállítás kb. két héten belül.

Más rendelhető méretek:


80x200 cm

90x200 cm

100x200 cm

140x200 cm

160x200 cm

180x200 cm

200x200 cm

Választható huzatok felár nélkül:

Tencel huzat:

Fatörzsből kinyert cellulóz rostokból szálasított szövet alapanyag, amely 35%-ban természetes szálakat tartalmaz. Kiváló nedvszívó képessége jobb, mint a hagyományos pamut és len anyagoknak. Tökéletes szellőzést és párologtatást biztosít. Ezért a Tencel matrachuzat jobban vezeti el a test párolgásából eredő nedvességet, azt a felületen gyorsan elosztva száraz, egészséges antiallergén alvási környezetet biztosít.

Silver huzat:

Antibakteriális nemesfémadalékkal készülő huzat. Előnyei évszázadok óta ismertek. Kedvező tulajdonságú és higiénikus szerkezetű. Elasztikus, luxus szövet, finom ezüstszál és poliészter keveréke. Az anyag természetesen antibakteriális és gombaölőként működik. Környezetbarát összetevőkből készül, ennek hatására megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását, terjedését.

Bambusz huzat:

A bambusz egy megújuló nyersanyag. A növény hihetetlen gyorsan nő, egy éjszaka akár 80-90cm-t is! A matrachuzat fonalában 35%-ban biológiailag lebomló bambusz szál található. Fő előnye, hogy antibakteriális tulajdonságai révén ellenáll a gombáknak, baktériumoknak és a kártevőknek, ezért allergiásoknak kifejezetten ajánlott. Természetesen szagtalanító hatású. Nedvszívó képessége négyszer magasabb,mint a pamuté. Nem tapad a bőrfelülethez, képes felszívni és elpárologtatni az izzadságot még a meleg napokon is. A bambusz selymesen puha, hűs tapintású, valódi kényeztetés a bőrnek. Számos mosás után is megőrzi antibakteriális tulajdonságát.

Aloe vera huzat:

Aloe vera kivonattal kezelt poliészter szálakból készített szövet. Kellemes illatú, könnyen kezelhető, hosszú élettartalmú matracbevonó. A por nehezen tud áthatolni rajta, nedvszívó képességgel rendelkezik. Jól átszellőzik és rugalmas anyaga igazodik a test által felvet matracformához.Kérdésére szívesen válaszolok!

1

Kapcsolódó termékek