Irisz 20, 140x200x20cm, 3 rétegű memóriahab, komforthab, Új matrac, ingyen kiszállítás

91,024 Ft

IR_20

140x200x20cm


Irisz 20

Garancia: 10 év

Súlyhatár:2x100kg

Keménységi érték:6/10 

Új termék gyári csomagolásban!

Minőségi magyar gyártmány 10 év gyári garanciával!

140x200x20cm


Irisz 20

Garancia: 10 év

Súlyhatár:2x100kg

Keménységi érték:6/10 Réteg szerkezet:4 cm VA5015 sárga memóriahab

4 cm R4036 narancs színű rugalmas hideghab

11 cm N3543 zöld komforthab

3 rétegű memória-habmatrac sűrű hideghab középsővel. A felületén elhelyezett memóriahabon formavágásokat alkalmaztunk. Csökkentett nyomás nehezedik a testre és a gerincre. Kiváló komfortérzetet biztosít.

Egyoldalas használat javasolt.

3 rétegű memória-habmatrac sűrű hideghab középsővel. A felületén elhelyezett memóriahabon formavágásokat alkalmaztunk.

Ideális választás azoknak, akik pihentetőbb alvást szeretnének elérni, ergonomikus fekhelyet keresnek! A memóriafedő, nagyrugalmas hideghab kombináció páratlan komfortot nyújt!

Kiváló minőség elérhető áron.

 

 Biztonságos csomagolás.

 Ingyenes házhoz szállítás az egész ország területén!

A képek illusztrációk.

Szállítás kb. két héten belül.

Más rendelhető méretek:


80x200 cm

90x200 cm

100x200 cm

140x200 cm

160x200 cm

180x200 cm

200x200 cmHuzat:

Steppelt mintás pamutvászon huzat:

Erős, strapabíró anyag matracokra. A huzat 3 rétegből áll, steppelt rögzítéssel. Felső rétege pamutvászon, alsó kettő rétege vattabélés a meleg kellemes tapintásért, illetve tartalmazz még nem szőtt textíliát. Jobb rugalmasság , gyűrődésre kisebb hajlam, nagyobb tartósság jellemezi. Natúr színű, puha tapintású, bőrbarát anyag, mely árérték arányban kedvező választás.

Választható huzatok 10 ezer forint felárral:Tencel huzat:

Fatörzsből kinyert cellulóz rostokból szálasított szövet alapanyag, amely 35%-ban természetes szálakat tartalmaz. Kiváló nedvszívó képessége jobb, mint a hagyományos pamut és len anyagoknak. Tökéletes szellőzést és párologtatást biztosít. Ezért a Tencel matrachuzat jobban vezeti el a test párolgásából eredő nedvességet, azt a felületen gyorsan elosztva száraz, egészséges antiallergén alvási környezetet biztosít.

Silver huzat:

Antibakteriális nemesfémadalékkal készülő huzat. Előnyei évszázadok óta ismertek. Kedvező tulajdonságú és higiénikus szerkezetű. Elasztikus, luxus szövet, finom ezüstszál és poliészter keveréke. Az anyag természetesen antibakteriális és gombaölőként működik. Környezetbarát összetevőkből készül, ennek hatására megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását, terjedését.

Bambusz huzat:

A bambusz egy megújuló nyersanyag. A növény hihetetlen gyorsan nő, egy éjszaka akár 80-90cm-t is! A matrachuzat fonalában 35%-ban biológiailag lebomló bambusz szál található. Fő előnye, hogy antibakteriális tulajdonságai révén ellenáll a gombáknak, baktériumoknak és a kártevőknek, ezért allergiásoknak kifejezetten ajánlott. Természetesen szagtalanító hatású. Nedvszívó képessége négyszer magasabb, a pamuté. Nem tapad a bőrfelülethez, képes felszívni és elpárologtatni az izzadságot még a meleg napokon is. A bambusz selymesen puha, hűs tapintású, valódi kényeztetés a bőrnek. Számos mosás után is megőrzi antibakteriális tulajdonságát.

Aloe vera huzat:

Aloe vera kivonattal kezelt poliészter szálakból készített szövet. Kellemes illatú, könnyen kezelhető, hosszú élettartalmú matracbevonó. A por nehezen tud áthatolni rajta, nedvszívó képességgel rendelkezik. Jól átszellőzik és rugalmas anyaga igazodik a test által felvet matracformához.Kérdésére szívesen válaszolok!

1

Kapcsolódó termékek