Léda 25, 140x200x25cm, 7 zónás hideghab, ingyen kiszállítás, Új matrac

138,976 Ft

LE_25

140x200x25cm


Léda 25

Garancia: 10 év

Súlyhatár: 2x120kg.

Keménységi érték: 7/10

Új termék gyári csomagolásban!

Minőségi magyar gyártmány 10 év gyári garanciával!

140x200x25cm


Léda 25

Garancia: 10 év

Súlyhatár: 2x120kg.

Keménységi érték: 7/10

Réteg szerkezet:

5cm sárga hideghab

5cm szürke nagy rugalmasságú hideghab

1cm merevítő kókuszréteg

6cm barna komforthab

1cm merevítő kókuszréteg

4cm fehér komforthab

2cm sárga memóriahab

Erős terhelésre a stabil alátámasztást igénylők részére. 7 zónás exkluzív kialakítású, 7 rétegű gerinckímélő hab-kókusz matrac, harmonikus színű anyagokból a prémium kategóriában. A két rétegű kókusz, teherelosztó hatása révén rendkívül tartós, masszív kemény matracot eredményez.

Nyári használatra ajánljuk a négyzetesen kiképzett, jól szellőző rugalmas sárga hideghab oldalát, télre a memória oldalt.

Kiváló minőség elérhető áron.

 

 Biztonságos csomagolás.

Budapesti és országos ingyenes házhoz szállítás.

A képek illusztrációk.

Szállítás kb. két héten belül.

Más rendelhető méretek:

90x200 cm

140x200 cm

160x200 cm

180x200 cm

Választható huzatok felár nélkül:

Tencel huzat:

Fatörzsből kinyert cellulóz rostokból szálasított szövet alapanyag, amely 35%-ban természetes szálakat tartalmaz. Kiváló nedvszívó képessége jobb, mint a hagyományos pamut és len anyagoknak. Tökéletes szellőzést és párologtatást biztosít. Ezért a Tencel matrachuzat jobban vezeti el a test párolgásából eredő nedvességet, azt a felületen gyorsan elosztva száraz, egészséges antiallergén alvási környezetet biztosít.

Silver huzat:

Antibakteriális nemesfémadalékkal készülő huzat. Előnyei évszázadok óta ismertek. Kedvező tulajdonságú és higiénikus szerkezetű. Elasztikus, luxus szövet, finom ezüstszál és poliészter keveréke. Az anyag természetesen antibakteriális és gombaölőként működik. Környezetbarát összetevőkből készül, ennek hatására megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását, terjedését.

Bambusz huzat:

A bambusz egy megújuló nyersanyag. A növény hihetetlen gyorsan nő, egy éjszaka akár 80-90cm-t is! A matrachuzat fonalában 35%-ban biológiailag lebomló bambusz szál található. Fő előnye, hogy antibakteriális tulajdonságai révén ellenáll a gombáknak, baktériumoknak és a kártevőknek, ezért allergiásoknak kifejezetten ajánlott. Természetesen szagtalanító hatású. Nedvszívó képessége négyszer magasabb, a pamuté. Nem tapad a bőrfelülethez, képes felszívni és elpárologtatni az izzadságot még a meleg napokon is. A bambusz selymesen puha, hűs tapintású, valódi kényeztetés a bőrnek. Számos mosás után is megőrzi antibakteriális tulajdonságát.

Aloe vera huzat:

Aloe vera kivonattal kezelt poliészter szálakból készített szövet. Kellemes illatú, könnyen kezelhető, hosszú élettartalmú matracbevonó. A por nehezen tud áthatolni rajta, nedvszívó képességgel rendelkezik. Jól átszellőzik és rugalmas anyaga igazodik a test által felvet matracformához.

Kérdésére szívesen válaszolok!

1

Kapcsolódó termékek