Hektor 25, 90x200x25cm, 7 zónás hideghab, Új matrac, ingyen kiszállítás,

101,575 Ft

HEK_25

90x200x25cm


Hektor 25

Garancia: 10 év

Súlyhatár: 140kg.

Keménységi érték: 9/10 - 7/10

Új termék gyári csomagolásban!

Minőségi magyar gyártmány 10 év gyári garanciával!

90x200x25cm


Hektor 25

Garancia: 10 év

Súlyhatár: 140kg.

Keménységi érték: 9/10 - 7/10

Réteg szerkezet:

3 cm V5015 sárga memóriahab

5 cm N3040 fehér komforthab

1 cm merevítő kókuszréteg

6 cm N3555 rózsaszín keményhab

1 cm merevítő kókuszréteg

5 cm N3040 fehér komforthab

3 cm R3638 zöld antibakteriális hab

A sikeres Perszeusz termékünk magasabb színvonalú változata, exkluzív kialakítású, nagy teherbírású, 6 rétegű gerinckímélő memória-kókusz-habmatrac. Ez a matracunk 7 zónás és forgatható. Magassága 25 cm. Antibakteriális hab oldala ajánlott a nyári melegre, memóriahab oldala pedig a téli hidegebb időszakra.

Kétoldalas, különböző komfortú oldalakkal.

Exkluzív kialakítású, nagy teherbírású, 6 rétegű gerinckímélő memória-kókusz-habmatrac, rózsaszín magréteggel. Magassága 25 cm. Antibakteriális hab a nyári- memóriahab oldala javasolt a téli hónapokra.

7 zónás kialakításának köszönhetően alkalmazkodik a test vonalához, pihentető alvást eredményez. Felső rétegét memóriahab alkotja a különleges kényelemért. A 2 x 1 cm kókuszrostok között elhelyezkedő magasabb sűrűségű hab határozott alátámasztást biztosít.

Kiváló minőség elérhető áron.

 

 Biztonságos csomagolás.

Budapesti és országos ingyenes házhoz szállítás.

A képek illusztrációk.

Szállítás kb. két héten belül.

Más rendelhető méretek:

90x200 cm

140x200 cm

160x200 cm

180x200 cm

Választható huzatok felár nélkül:

Tencel huzat:

Fatörzsből kinyert cellulóz rostokból szálasított szövet alapanyag, amely 35%-ban természetes szálakat tartalmaz. Kiváló nedvszívó képessége jobb, mint a hagyományos pamut és len anyagoknak. Tökéletes szellőzést és párologtatást biztosít. Ezért a Tencel matrachuzat jobban vezeti el a test párolgásából eredő nedvességet, azt a felületen gyorsan elosztva száraz, egészséges antiallergén alvási környezetet biztosít.

Silver huzat:

Antibakteriális nemesfémadalékkal készülő huzat. Előnyei évszázadok óta ismertek. Kedvező tulajdonságú és higiénikus szerkezetű. Elasztikus, luxus szövet, finom ezüstszál és poliészter keveréke. Az anyag természetesen antibakteriális és gombaölőként működik. Környezetbarát összetevőkből készül, ennek hatására megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását, terjedését.

Bambusz huzat:

A bambusz egy megújuló nyersanyag. A növény hihetetlen gyorsan nő, egy éjszaka akár 80-90cm-t is! A matrachuzat fonalában 35%-ban biológiailag lebomló bambusz szál található. Fő előnye, hogy antibakteriális tulajdonságai révén ellenáll a gombáknak, baktériumoknak és a kártevőknek, ezért allergiásoknak kifejezetten ajánlott. Természetesen szagtalanító hatású. Nedvszívó képessége négyszer magasabb, a pamuté. Nem tapad a bőrfelülethez, képes felszívni és elpárologtatni az izzadságot még a meleg napokon is. A bambusz selymesen puha, hűs tapintású, valódi kényeztetés a bőrnek. Számos mosás után is megőrzi antibakteriális tulajdonságát.

Aloe vera huzat:

Aloe vera kivonattal kezelt poliészter szálakból készített szövet. Kellemes illatú, könnyen kezelhető, hosszú élettartalmú matracbevonó. A por nehezen tud áthatolni rajta, nedvszívó képességgel rendelkezik. Jól átszellőzik és rugalmas anyaga igazodik a test által felvet matracformához.

Kérdésére szívesen válaszolok!

1

Kapcsolódó termékek